Najnovšie recenzie zo sekcie Tapety
Super ..syn sa veľmi potešil tapeta je ako na stránke..
- pocitovo hrubšia ako obyčajná biela, netreba riešiť bublinky
- malé zahnutia nutné zafixovať sekundovým lepidlom
Gekkofix 10256 Samolepiace tapety na sklo, 42% celková protislnečná ochrana, 88% priehľadnosť, rozmer 75cm x 2m,
- na stranke pisu 88% priehľadnosť ale na obale ktory mi dorucili pisu 100%
- jednoznacne nezlepsuje klimu v miestnosti, mam dve rovnake miestnosti na ktore mi cely den rovnako svieti slnko, a po nalepeni do jednej z nich sa nestala absolutne ZIADNA zmena. rozdiel teplot bol 0.1 stupna.
Takže som sa nechal zlákať sľubmi o "zlepšení klímy v miestnosti" a kúpil som tieto úžasné priehľadné fólie. Výsledok? Nič! Mám dve rovnaké miestnosti, na ktoré celý deň rovnako svieti slnko, a po nalepení fólie som zistil, že teplotný rozdiel v miestnostiach je neuveriteľných 0,1 stupňa.
pekna kvalita a velmi dobre sa s nou pracuje
Som veľmi spokojná aj s rýchlosťou doručenia a aj s komunikáciou pracovníkov.
Odporúčam všetkým.
Krásne ďakujem Tatárová
Kvalitna tapeta, s ktorou sa dobre robi, je efektna a priestor vyzera elegantne. Pouzili sme ju aj ako dvojfarebny sokel k zltej tapete - odstrihli sme z nej iba dva pasiky (krajny biely olemovany sedou a sedy pas) a vysledok je naozaj jedinecny.
- Skvele vyzerajúca tapeta, ak máte radi taký štýl a potrebujete rýchlo upraviť priestor.
- mame uz skusenost s vasim obchodo sme spokojni s tovarom aj s dorucenim za kratky cas
They say foil is very easy to install. It is true but only after like fifth foil because you need a lot of practice and experience how to put it the way that it will not make bends, it will not leave bubbles inside and so on.
Personally, I don’t feel temperature difference when using those foils.
Velmi identické.
odtieň pekný, ale neboli tak poddajné a zle sa naliepala, zle som vybrala
GEKKOFIX 11213 Samolepiace fólie jaseňové biele drevo metráž šírka 90cm návin 15m
Pridané: 15. júla 2024
(naposledy upravené 15. júla 2024)
Zakúpený v TAPETY-FOLIE.sk
tentokrát som si zle vybrala, neboli tak poddajné
- Fólia fakt zabráni svetelným lúčom
- Mohli by byť rozmery aj viacero možností alebo popripade možnosť vlastného rozmeru
Z fóliou som spokojný
- dobrá cena, ľahká manipulácia s tapetou, tapeta pekne ukáže
pekna zelena farba, lahko sa tapetuje, manipuluje, dobre drzia, su umyvatelne
Veľmi kvalitne tapety, bezproblemove lepenie.
ok
- jednoduchá manipulácia a rýchla realizácia práce
Veľmi pekná
Kvalita,dobrá cena,v inom obchode som takú tapetu nenašla..
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »