Najnovšie recenzie zo sekcie Tapety
- Krásna, pri lepeni treba dávať pozor ako aj pri iných. Môj nábytok dostal druhý dych :-) veľmi sa mi páči
- Kvalitné vyhotovenie, ľahká manipulácia.
- Príjemne som bol prekvapený kvalitou výrobku.
- Pekna tapeta
- obrázok zodpovedá skutočnosti,
- splnila co som ocakaval
GEKKOFIX 10169 Samolepiace fólie jelšové drevo svetlé metráž šírka 45cm návin 15m
Pridané: 11. augusta 2024
(naposledy upravené 14. augusta 2024)
Zakúpený v TAPETY-FOLIE.sk
Potrebujem vytapetovať vnútro skrinky, takže mi ani nevadí, že vonkajšok mám o trochu tmavšiu jelšu.
- Super spokojnosť
- Super spokojnosť
- Krasny vzor
- Kvalitna tapeta
Tapety su velmi pekne, velkost a opakovanie vzoru su vyvazenr, nie je velmi nahusto. Okolo kazdej gulicky je este jemny strieborny okraj, ktory na obrazku nevidno, ale nevadi to, naopak pridava to vzoru na stene hlbku. Pomer ceny a kvality je vyborny. Tapeta je hrubsia a odolna oderu pri lepeni a vesani nabytku. S kupou a vysledkom tapetovania som nad ocakavanie spokojna.
Maximálna spokojnosť. Tapety zodpovedajú zobrazeniu na eshope, sú krásne.
- Cena ,kvalita
- Pekná tapeta
- Rychle dodanie ,ihned
- PEKNY VZOR A DOBRA KVALITA
- Velmi pěkný vzhled
- Vypadá opravdu jak dřevěné panely
- Snadné nalepení, bez potřeby lepidla
- Jednoduchá montáž
- Velmi pěkný vzhled
- Netřeba žádné lepidlo
- Krajšie ako na foto
Gekkofix 10256 Samolepiace tapety na sklo, 42% celková protislnečná ochrana, 88% priehľadnosť, rozmer 75cm x 2m,
Som veľmi spokojná s týmto výrobkom, fólie sa dobre aplikovali a splnili svoj účel - teplota na zasklenej lódžii klesla o minimálne 10 stupňov.
Spĺňa, čo som ocakavala
- kvalita, cena
Fólia splnila moje očakávania, aplikovala sa jednoducho a som veľmi spokojná. Máme ju na vonkajších dverách a vyzerá veľmi dobre.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »