Najnovšie recenzie zo sekcie Tapety
- ..
- Bola som milo prekvapená rýchlosťou dodávky objednaného tovaru
- zatial som nezistil ziadnu
- vyrobok splnil ocakavania, lahka manipulacia, kvalitne vyhotovenie, farebna stalost
- kvalitna tapeta, lahko sa s nou pracuje, farebne perfektne vyhotovenie.
Ani neviete ako som šťastný, že mi prišiel tento dotazník. Rád by som odporučil, ale zatiaľ nemám, čo hodnotiť. Verím však, keď sa raz tapeta ku mne dostane, kvalita spracovanie bude úžasná. Ak sa Vám do renovácie veľmi nechce, odporúčam tento e-shop. Radi Vám vyhovejú a získajú viac času na rozmyslenie projektu.
ok
ešte som ju nepoužil
ľahká aplikácia, hneď sme mali hotové
dobre sa aplikuje, objednali sme ešte iný odtieň
IMPOL TRADE 9212 Samolepiace tapety rozmery 45 x 10 m
Pridané: 15. februára 2024
(naposledy upravené 15. februára 2024)
Zakúpený v TAPETY-FOLIE.sk
Kvalita
- pekna folia, vyzera ako na obrazku
- na fotke to vyzera matne, aj preto som si ju kupil.. no realne to je velmi leskla folia, preto som ju ani nepouzil
A.S. Création 389033 Vliesové tapety House of Turnowsky, rozmery 0,53 x 10,05 m
Pridané: 13. februára 2024
(naposledy upravené 13. februára 2024)
Zakúpený v Kupsi-tapety.sk
- Veľmi ťažko je vybrať produkt iba podla fotky z internetovej stránky. Produkt pre mna vyzeral inak od to co som dostala. Neni uplne zle ale aj neni vobec co som očakávala. Bolo by super ked by sa dalo poslat vzorky a potom pristupit k nakupu.
tovar pride vcas a uz mam skusenost nakupovat u vas
Krasna tapeta
Krasna tapeta
Potrebovala som dorobiť dvierka na kuchynskej linke ,tak som ich ofoliovala. Fólia drží dobre. Som spokojná.
- perfektna manipulacia
- prelepili sme linku, islo to rýchlo, ziadne bubliny a podobne
- znamy si mysleli, že mame novú linku
velmi som spokojna, pomer kvalita cena.
Dekor dobre ukaže
- na vzhlad pekná
- tapeta sa celkovo zle lepila, už som viac tapiet objednavala, neviem čo s ňou bolo, dokonca pri prelepovani, sa rýchlejsie poskodila ako je bežné
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »